Lösningar

Avtal

Befintliga kunder kräver omsorg. Avtalsdelen i Notyfile ger ditt företag full koll på allt som rör kunden. Historik, aktiviteter, dokument påminnelser, översikt m.m. Bäst kontroll vinner!

Order / Ärendehantering

Denna funktion används när en användare vill lägga beställningar internt. Alla ordrar som skapas samlas på kundkort. Den eller de användare som hanterar ordrar får en Order vy (överblick) där alla företagets ordrar samlas och kan där enkelt ta emot, redigera, ändra status etc. En tydlig överblick!

Möjligheten finns att använda denna som support funktion för supportärenden. 

 

Prospekt / CRM

Det mest användarvänliga CRM verktyget som finns idag. Detta är skapat av säljare och används av säljare. När det kommer till prospektverktyg är det detaljerna som räknas. Vi har lyckats med detta. Notyfile CRM är enkelt, snabbt och logiskt. Du som användare ser bara det du som är mest relevant i den vy du är i. 

Skapa konto gratis och testa redan idag!

E-signering

Med full integrerad e-signering via Scrive kompletteras hela flödet. Från första kontakten med kund till sista. Skicka ut avtal, dokument fullmakt, prislistor m.m. och få sign på ett ögonblick. Din kund behöver bara ta upp mobilen, läsa och trycka “Signera”. Win-Win.

Ringlistor

Att hitta nya kunder är inte helt enkelt, men här är lösningen! Funktionen “Skapa Ringlista” gör att du kan söka fram och skapa en lista med dina favoritprospekt. 

Du kan söka på ex. en viss bransch, företag en specifik kommun eller ange storlek på bolag. När du skapat din lista får du direkt i Notyfile fram kundbild med all information.

Dashboard

Ett säljorienterat företags dröm. Vår dashboard ger dig: 

  • Överblick på hela bolaget och alla säljare
  • Individuell vy med all statisik på användarnivå
  • Dashboard TV med topplistor och i nästa version en gamifierad vy

Vill du testa gratis?

Eller ring 010 330 20 50 för en demonstration