Avtalshantering

Kontroll på dina och dina kunders avtal

Avtalshantering - Få koll på alla avtal!

Notyfile Avtalshantering är inget arkiv där du laddar upp dina avtal. Det här är en webbaserad användarvänlig portal för att skapa avtal, få påminnelser, ladda upp dokument, lägga in aktiviteter, kalkyler m.m. Detta är direktkopplat med CRM delen. Välj själv om du vill använda båda eller bara den ena separat.

Våra digital system är anpassade efter hur ni vill att er process ska se ut. Det samlar alla avtal på en och samma plattform. Detta leder till en pappersfri avtalshantering. Genom att samla era avtal i Notyfiles avtalshanteringssystem kan ni se vilken status avtalen har, när en signering gjordes eller vem som bör påminnas om att omförhandla.

Den röda tråden i Notyfile är användarvänlighet och att alla delar ska kännas enkelt. Avtal kan kännas tråkigt och prioriteras lågt men inte med Notyfile. Kolla på filmen till höger för att få en uppfattningen om hur Notyfiles avtalshantering fungerar.

Notyfiles hjälper dig att få full kontroll på avtal och åtaganden samt förbättrar översikten och effektiviserar administrativa arbetsflöden.

Play Video

Vill du testa gratis?

Eller ring 010 330 20 50 för en demonstration