Säljverktyg

Mer flexibelt än så finns inte!

Crm circel_1_2

Du väljer själv hur ditt säljverktyg ska fungera. Lägg till, skala eller ta bort. Vårt smarta säljverktyg hjälper ditt företag att hitta nya kunder, behålla befintliga relationer och effektivisera kommunikationen med dina kunder och partners. Vi hjälper dig även med strategi och val av rätt lösning för att nå dina affärsmål.

Enskild firma, aktiebolag, ensam, eller stor organisation? Oavsett om du driver ett företag solo eller om ambitionen är att ta över världen så är du i goda händer.

Läs mer om våra lösningar nedan med bl.a. avtalshanteringssystem, Säljtävlingar & bonussystem ,orderhantering och e-signeringslösningar, till ett komplett CRM med färdiga ringlistor som passar din verksamhet och bransch.

Avtalshantering

Befintliga kunder kräver omsorg. Avtalshanteringen i Notyfile ger ditt företag full koll på allt som rör kunden. Historik, aktiviteter, dokument påminnelser, översikt m.m.

Notyfile avtalshantering är direktkopplad med prospekt delen (CRM). När du avslutar en affär i prospekt delen flyttas detta till avtalsdelen och blir ett avtal automatiskt. Enkelt, smidigt och automatiskt.

 

säljverktyg - avtalshantereing
säljverktyg - orderhantering

Orderhantering / Ärendehantering

Denna funktion används när en användare vill lägga beställningar internt. Alla ordrar som skapas samlas på kundkort. Den eller de användare som hanterar ordrar får en Order vy (överblick) där alla företagets ordrar samlas och kan där enkelt ta emot, redigera, ändra status etc. En tydlig överblick!

Möjligheten finns att använda denna som support funktion för ex support eller reklamationsärenden.

 

Prospekt / CRM

Det mest användarvänliga CRM säljverktyget som finns idag. Detta är skapat av säljare för säljare. När det kommer till prospektverktyg är det detaljerna som räknas. Vi har lyckats med detta. Notyfile CRM är enkelt, snabbt och logiskt. Du som användare ser bara det som är mest relevant i den vy du är i. 

Om du vill finns möjligheten till e-signering (Scrive) och skapa ringlistor (merinfo.se)

Skapa konto gratis och testa redan idag!

säljverktyg - CRM
E-signering - säljverktyg

E-signering

Med full integrerad e-signering via Scrive kompletteras hela flödet. Från första kontakten med kund till sista. Skicka ut avtal, dokument fullmakt, prislistor m.m. och få sign på ett ögonblick. 

Din kund behöver bara ta upp mobilen, läsa och trycka “Signera”. Win-Win.

Du följer hela tiden flödet i realtid. I samma sekund din kund öppnar dokumentet ser du detta i Notyfile.

Ringlistor

Att hitta nya kunder är inte helt enkelt och oftast tidskrävande. Funktionen “Skapa Ringlista” gör att du kan söka fram och skapa en lista med dina favoritprospekt. 

Du kan söka på ex. en viss bransch, företag en specifik kommun eller ange storlek på bolag. När du skapat din lista får du direkt i Notyfile fram kundbild med all information. Börja ringa från dag 1!

säljverktyg - ringlistor
säljverktyg - Dashboard

Dashboard

Ett säljorienterat företags dröm. Vår säljtavla ger dig: 

  • Överblick på hela bolaget och alla säljare
  • Individuell vy med all statisik på användarnivå
  • Dashboard TV med topplistor och i nästa version en gamifierad vy
  • Rapportverktyg för bl.a. försäljning och möten.

Vill du testa gratis?

Eller ring 010 330 20 50 för en demonstration